Het ziekenhuis az groeninge te Kortrijk is, samen met de ziekenhuizen van Deinze, Waregem, Izegem, Maria Middelares Gent, Ronse en Zottegem, lid van het E17-ziekenhuisnetwerk. Wij zijn een dynamisch ziekenhuis met 1044 erkende bedden, ruim 3000 medewerkers en ca. 260 artsen.

Het centrum neus-, keel- en oorziekten is een dienst met 6 stafleden. De persoonlijke zorg van elk individu is het streefdoel waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan. Er is een intense samenwerking tussen de Sint-Jozefkliniek en het az groeninge te Kortrijk.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega.

Wij vragen:

  • U hebt de erkenning in de Otorhinolaryngologie.
  • Bijzondere interesse in een NKO-subspecialisatie strekt tot aanbeveling.
  • U bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • U kan bij ons starten in overleg met de dienst. Deze vacature staat ook open voor ASO’s.

Wij bieden:

  • Een samenwerkingsovereenkomst om als zelfstandige arts binnen een bestaande associatie te werken met vijf gesubspecialiseerde NKO-artsen die zowel in az groeninge als in de Sint-Jozefskliniek Izegem actief zijn.

 

Schriftelijke sollicitatie, samen met een volledig curriculum vitae, wordt verwacht vóór 1 september 2024 en dient gericht te worden aan:

-     de voorzitter raad van beheer az groeninge, mevrouw Marie-Dominique De Jaegere, Pres. Kennedylaan 4 te 8500 Kortrijk

-     de algemeen directeur, mevrouw Inge Buyse, Pres. Kennedylaan 4 te 8500 Kortrijk

-   de medisch directeur, dr. Serge Vanderschueren, Pres. Kennedylaan 4 te 8500 Kortrijk