Context en verantwoordelijkheden

De afdeling KNO van Europa Ziekenhuizen bestaat uit 9 artsen en leidt 3 artsen-assistenten in specialisatie op. Elk jaar voert de afdeling meer dan 27.000 consulten en 2.000 operaties uit op alle gebieden van het specialisme. Om dit te bereiken maakt de afdeling gebruik van de modernste technieken.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een collega met een tropisme voor chirurgie van het oor. U krijgt de volgende verantwoordelijkheden:

  • Raadplegingen en diagnostiek: consultaties uitvoeren om ziekten en aandoeningen van het oor, de neus, de keel en de hals te diagnosticeren en te behandelen.
  • Chirurgie: Algemene KNO met speciale interesse en training in ooroperaties.
  • Training en supervisie: Deelnemen aan de opleiding van jonge artsen die zich aan het specialisering zijn in KNO.
  • Voortdurende kwaliteitsverbetering: bijdragen aan de voortdurende verbetering van de service en aan innovaties op het gebied van KNO en chirurgie van het oor.

 

Profiel

  • Je bent een arts gespecialiseerd in oto-rhino-laryngologie
  • Je hebt een opleiding in ooroperaties
  • Je hebt aantoonbare klinische en chirurgische ervaring in een ziekenhuisomgeving
  • Je bent een teamspeler en je bent bereid om in een vriendelijke interdisciplinaire omgeving te bij te dragen aan de voortdurende verbetering van de dienst en de kwaliteit van de patiëntenzorg.
  • Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands of bent, indien nodig, bereid om een opleiding te volgen om je kennis van de tweede taal te verbeteren. Opleidingen worden aangeboden door het ziekenhuis.-

 

Aanbod

Wij bieden je een contract als zelfstandige aan minimum 6/10de in een modern, hoogwaardig ziekenhuis dat geaccrediteerd is door de JCI (Joint Commission International).

Naast de mogelijkheid om je activiteit en je specialisme voortdurend te ontwikkelen, bieden we je een voordelige verzekering die al je activiteiten buiten het ziekenhuis dekt (voor artsen met een timat vanaf 5/10 of meer).

We zoeken artsen die onze visie delen van een ziekenhuis waarbij innovatie en hoogwaardige geneeskunde met een menselijk gezicht centraal staan.

De artsen van de Europa Ziekenhuizen worden aangemoedigd zich in te zetten voor projecten die de kwaliteit van de zorg verbeteren, innovatie stimuleren en ons medische aanbod diversifiëren.

 

Geïnteresseerd?

Kandidaten voor deze functie kunnen hun CV en motivatiebrief sturen, ter attentie van Dr. Sebastian SPENCER, Medisch Directeur, via dir@cdle.be.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Dr. Vincent MUSTIN, diensthoofd ORL, op 02 614 37 43 of per e-mail op : V.Mustin@europehospitals.be