Beste collega's,

Zoals aangekondigd en als gevolg van de verslechtering van de gezondheidssituatie, zal ons jaarlijks life-congres van 2021 worden uitgesteld tot maart 2022.

Om u in staat te stellen over voldoende accreditatiepunten te beschikken, hebben wij besloten op korte termijn een programma van 2 halve dagen met videoconferenties voor te stellen, op vrijdag 17 december van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 18 december van 9.00 tot 13.00 uur.

Het programma zal bestaan uit vooraf opgenomen videoconferenties (waarvan sommige in december moesten worden aangeboden tijdens het afgelaste rechtstreekse congres), terwijl andere videoconferenties voor studiebijeenkomsten zullen zijn die door bepaalde collega's beschikbaar worden gesteld.

Om de kosten van deze informatisering te dekken, zal het inschrijvingsgeld 30 euro voor één dag en 50 euro voor de twee dagen bedragen.

Hier vindt u de link naar de info/registration module of the B-ORL Webinar 2021: REGISTRATION

Wij zijn ons ervan bewust dat deze formule niet ideaal is, zo groot was onze behoefte om onze collega’ s en sponsors persoonlijk te ontmoeten en te verwelkomen, maar wij hopen dat deze formule u in staat zal stellen wat langer te wachten voordat onze congressen weer in hun oude vorm terugkeren.

Met vriendelijke groeten

Marie-Paule Thill

Thomas Somers

 

Date
9 december 2021