De vacature is terug te vinden op onderstaande link: https://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s00038up

Vacature

Gepubliceerd op
7 februari 2023
Solliciteer tot
27 februari 2023
Afdeling
Keel-, Neus- en Oorheelkunde Annadal Kliniek
Beroepsgroep
Medisch
Vacaturenummer
v23.0075

Wat ga je doen?

Ben je KNO-arts, op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je actief bijdragen aan de verdere uitbreiding van de afdeling KNO binnen de Annadal Kliniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je zult werkzaam zijn op de poli, OK en POK van de Annadal Kliniek. Hier wordt de laagcomplexe tweedelijns KNO zorg >16 jaar in de volle breedte uitgeoefend (o.a. otologie, rhinologie en laryngologie). Het doel is om in de nabije toekomst ook kinderen operatief te gaan behandelen. Tevens zijn er mogelijkheden om het zorgaanbod uit te breiden bij interesse en expertise (denk aan bv. OSAS/ snurken/allergie/rhinologie). 
Dit zul je samen doen met de reeds werkzame KNO-arts in de Annadal Kliniek.

Wat vragen wij van jou?

Ben jij net begonnen als KNO-arts of heb je al flink wat ervaring opgedaan in de loop der jaren? We zoeken een enthousiaste allround KNO-arts met goede communicatieve vaardigheden en met aantoonbare interesse in juiste zorg op de juiste plek en de organisatie in een ZBC-kliniek. Er wordt verwacht dat je bijdraagt aan het verder uitbreiden van de KNO-zorg in de Annadal Kliniek. Opbouwen en verbinden staan zeker in je competentieprofiel!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

De Annadal Kliniek is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) dat gericht is op minimale wachttijden, snelle doorlooptijden en zeer patiëntgerichte zorg. In een multidisciplinaire setting werk je, naast je KNO collega samen met de volgende specialismen: orthopedie, chirurgie en plastische chirurgie.  
De specialisten die werkzaam zijn binnen de Annadal Kliniek, zijn veelal ook werkzaam in het MUMC+. Binnen de Annadal Kliniek is er ruimte voor zowel verdere ontwikkeling van het vakgebied, als verdere ontwikkeling van de medische staf. Hier liggen dus ook kansen om jezelf te ontwikkelen. 
Naast een polikliniek met een professionele KNO kamer die wordt ingericht, is er ook een POK en een goed geoutilleerde OK van 2 kamers level 1 met alle faciliteiten. Hier wordt ook gevraagd om mee te denken in bijvoorbeeld uitbreiding van ingrepen en OK sets. Op dit moment is er één KNO-arts werkzaam. Voor het aanvragen van aanvullend onderzoek (radiologie alsook ENG), is er een nauwe samenwerking met het MUMC+ en DC klinieken.
Voor deze functie zijn we op zoek naar een duizendpoot die KNO verder mee op de kaart kan zetten in de regio. Je bent met name werkzaam op de Poli-Pok en OK, maar uiteraard kom je door de gehele kliniek. 
Binnen de Annadal Kliniek werken ongeveer 50 mensen met een vast dienstverband, aangevuld met gedetacheerden. De klinische afdeling bestaat uit 22 bedden en een vaste staf verpleegkundigen. 
Op de polikliniek zijn doktersassistenten en medische secretaresses werkzaam. 
De OK heeft een eigen team van professionals, waar ook dagelijks een anesthesioloog onderdeel van uit maakt.  
De Annadal Kliniek beschikt over een eigen kwaliteitslabel en is aangesloten bij de ZKN. 
Het bestuur en management is ingericht conform de gouvernance code zorg en er wordt verantwoording afgelegd aan de Raad van Toezicht en de Raad van Commissarissen. 
Ook is er een klachtenfunctionaris, een kwaliteitsfunctionaris en een preventiemedewerker. 
Tot slot heeft de Annadal Kliniek een eigen cliëntenraad. 

Bij jij diegene die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op om deze dynamische, brede en leuke uitdaging met ons aan te gaan.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc. Je wordt aangesteld bij de afdeling KNO van het MUMC+ maar je wordt volledig gedetacheerd naar de Annadal Kliniek. 

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing. 
Wij bieden je: 

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

 

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl 
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden op dinsdag 14 maart a.s. vanaf 17.00 uur.